Mijn favorieten

Een bod zonder financieringsvoorbehoud!

  
Het uitzonderlijk snelle herstel van de woningmarkt heeft geresulteerd in woningkrapte. Daar  waar in Amstelveen op 1 januari 2013 1.049 woningen te koop stonden zijn er nu slechts 425 beschikbaar.
 
Wanneer je een huis op het oog hebt moet je snel handelen. Een aankoopmakelaar kan daarbij uitkomst bieden. Maar is dat genoeg in een tijd waar eigenaren uit verschillende kopers kunnen kiezen?
 
Het antwoord is 'nee'. Om indruk op de eigenaar te maken moet u een stap verder gaan en laten wij daar nu een antwoord op hebben!
 
Wanneer u een huis koopt heeft u ontgetwijfeld een hypotheek nodig. De bank zal u deze verstrekken nadat alle zekerheden, waaronder het koopcontract en de taxatie, in kaart zijn gebracht. Dit brengt met zich mee dat een koop pas enkele weken na overeenstemming definitief is. Een onzekerheid voor verkoper.
 
Wat als u dit voorbehoud nu eens kan laten vervallen? Wat is dat een verkoper waard? Onze ervaring leert dat dit toch snel zo'n € 5.000,-- tot € 10.000,-- in uw voordeel is.
 
Wij hebben nu een unieke samenwerking met een verzekeraar die niet het onderpand meeneemt in de aanvraag, maar uitsluitend uw inkomen. Wij kunnen uw geldlening in orde maken voordat wij weten op welke woning u een bod gaat doen. Zodra u uw droomhuis vindt kunt u direct bieden zonder voorbehoud en steekt u andere kopers de loef af.
 
Neemt u gerust contact met mij op om dit unieke concept verder te bespreken, zodat wij samen de aankoop van uw droomhuis kunnen realiseren.
 
Bernard Geijsel
Register Makelaar Taxateur o.g.
Geijsel Kroon