Mijn favorieten

U wilt uw huis verhuren? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek met Bernard Geijsel.

 

Waarom Geijsel Kroon makelaardij

De makelaardij is onderdeel van de financieel dienstverlener Geijsel Kroon. Deze innovatieve werkwijze zorgt voor lage kosten. Door de verschillende disciplines is er veel kennis in huis. De nieuwste software zorgt daarnaast voor een zeer aangename en efficiënte werkwijze.
De cliënt profiteert volop van:
  • een concurrerend tarief: klik hier voor volledige informatie over onze tarieven;
  • transparantie door een innovatief klanten intranet systeem;
  • flexibiliteit ten top;
  • alle aandacht voor creatieve marketing; de huidige tijd vraagt om inzichten op het hoogste niveau;
  • een gecertificeerd makelaar en taxateur, lid van de NVM en MVA.
 

Wat u wilt weten voordat u uw woning te huur zet

De verhuur van een woning is een belangrijke stap in uw leven. Laat u daarom goed adviseren door Bernard Geijsel. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in onroerend goed en beheerst het vak als geen ander. In een persoonlijk gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor neemt hij uitgebreid de tijd om het verhuurproces met u te bespreken. Waarom hij in staat is datgene te brengen waar u naar op zoek naar bent? Bernard Geijsel makelt persoonlijk doch zakelijk, dienstverlenend en integer; hij heeft het inlevingsvermogen om samen met u het beste resultaat te behalen.
 

Verhuurproces

"Ieder huis heeft een verhaal, laat mij het vertellen"

Dit begint bij de perfecte presentatie, welke in het huidige digitale tijdperk verder gaat dan alleen de foto's. Wij verzorgen naast een handzame brochure met professionele fotografie; video's, 360 graden foto's en 3D plattegronden eventueel ook interviews met belanghebbenden, zoals de buren en de huidige eigenaar. Dit vergt een goede dossieropbouw, een complete presentatie en een gezicht/gevoel bij de woning. Dit biedt Bernard Geijsel. De huurder zal snel merken dat deze makelaar een integriteit heeft, bij wie hij gerust een woning durft te huren.

Verhuurcampagne

De woning wordt blootgesteld aan een stevige verhuurcampagne. Bernard Geijsel zorgt ervoor dat uw woning continu onder de aandacht blijft binnen de huurdersmarkt. Een actieve mediacampagne is 1 van de tools die daarvoor wordt ingezet. Alle relevante kanalen worden ingezet, zoals funda.nl, geijselkroonmakelaardij.nl, youtube.com en social media; het kan een geïnteresseerde niet ontgaan dat uw huis te huur staat. Dit totale plaatje zal maximale aandacht genereren, wat zal leiden tot bezichtigingen.

Bezichtigen

Zodra een geïnteresseerde uw woning wilt bezichtigen zal Bernard Geijsel paraat staan. De wens van de potentiële huurder is leidend. Flexibiliteit is daarbij essentieel, bezichtigingen zijn daarom op alle tijden, ook 's avonds en in het weekend mogelijk.

Korte communicatieve lijnen

U als verhuurder wordt dankzij de moderne technieken op de hoogte gehouden, internet via mobiele telefonie en het besef van het belang zorgt ervoor dat u van alle ontwikkelingen direct op de hoogte wordt gebracht. Het klantenintranet zorgt voor de perfecte ondersteuning hierin. U mag er ook op vertrouwen dat de andere partij deze communicatie lijnen aantreft. Hetgeen leidt tot een vlekkeloze samenwerking met een uitmuntend resultaat.

Onderhandelingen en verhuur

Wij hebben de expertise in huis om de onderhandeling tot een goed eind te brengen, uiteraard in nauw overleg met u. Wij zullen er op toezien dat het proces verloopt met het kwaliteitsniveau dat wij gewend zijn, tot en met de uiteindelijke sleuteloverdracht.

Nazorg

Naast transparantie is ook nazorg onontbeerlijk in deze tijd. Een heel natuurlijke gewoonte, aangezien wij de cliënt zo tevreden mogelijk willen hebben maar ook houden! U kunt nog altijd bij ons terecht.

Vergoeding

Voor het promoten (funda, pararius), zoeken, bezichtigingen, screenen, onderhandelen, advisering, de contractuele (het juiste contract) vastlegging, de inspectie, incheck en sleuteloverdracht, maar ook uitcheck begeleiding rekenen wij 1 maand huur exclusief BTW. Deze wordt pas betaald nadat de huurder waarborgsom en 1e maand huur heeft betaald.