Mijn favorieten

Een woning kopen

Een huis kopen is grotendeels emotie. Laat het u overkomen, Bernard Geijsel staat u bij.
Neem contact met ons op voor een persoonlijk vrijblijvend advies, daarbij lichten wij onze concurrerende tarieven graag toe.

 

Waarom een aankoop makelaar

Een huis kopen is veelomvattend, waarbij emoties in de weg kunnen staan. Dit is echter niet de bedoeling.
U moet er vol voor gaan, met alle bijbehorende emotie en laat een aankoopmakelaar de rationele aspecten verzamelen. Samen komen we tot een volmaakte strategie en het uiteindelijke droomresultaat.

3 pijlers

Economisch:

Bernard Geijsel weet wat er speelt, zal objectief zijn licht laten schijnen over de woning en taxeert op verschillende wijze ten behoeve van een gedegen onderbouwing.

Juridisch:

Hij heeft zijn kennis in elke situatie paraat dankzij een voortreffelijke educatie en een gedegen werkervaring. Van zakelijk recht tot ieder document van de VvE.

Bouwkundig:

Hij zal zijn mening geven over inrichting, bouwkundige staat (al dan niet met advies van derden), bouwkundige stijl, isolatie, gebruiksgemak en risico inventarisatie. Dit is samengekomen uit zijn opleiding makelaardij en energie prestatie certificering.

Voordelen

Laat het aankoopproces u volledig koud, of laat u zich meeslepen in het heetst van de strijd? Bernard Geijsel verdient zijn courtagenota voor u terug in de onderhandelingsfase. Een deskundige die weet hoe je dient te onderhandelen. Onderhandelen gaat al snel in stappen van duizenden euro's. 1 stap kan al meer zijn dan de totale nota. Reken uit uw winst.
Een professional die persoonlijk met u mee kijkt, u staat vanaf heden vooraan in de rij.
U speelt op zeker: de waarde van de woning, de courantheid, de beperkingen, de risico's.
Wij horen vaak achteraf:
  • "Als ik wist hoeveel omvattend dit was en wat het met mij deed, had ik maar….."
  • "Ik ben ontzettend blij dat ik een steun en toeverlaat had, waar ik altijd een beroep op kon doen."
 

Hypotheekadvies

Het is noodzakelijk om u goed te laten informeren naar de mogelijkheden. Geijsel Kroon heeft met maar liefs vier hypotheekadviseurs de ervaring in huis om te helpen.
Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.